Γνωρίστε μας


 

 

Δρ. Κωνσταντίνος Ν. Παναγιωτής
Ειδικός Ορθοδοντικός
DDS Univ. Kiel , Dipl Ortho, Dr. med. dent. Univ. Mainz

Βιογραφικό

Σπούδασε Οδοντιατρική στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου της Δ. Γερμανίας και απέκτησε τον τίτλο της οδοντιατρικής ειδικότητας της Ορθοδοντικής καθώς και τον τίτλο του διδάκτορος της Οδοντιατρικής από το Πανεπιστήμιο του Μαϊντς της Γερμανίας. Από το 1996 έως και το 1999 ήταν έμμισθος Επιστημονικός Συνεργάτης και δίδασκε στο Πανεπιστήμιο του Mainz της Γερμανίας. Έχει βραβευθεί δύο φορές από την Γερμανική Ορθοδοντική Εταιρεία για το ερευνητικό του έργο. Από το 2002 μέχρι και τώρα είναι έμμισθος Ε. Συνεργάτης του Τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών όπου και διδάσκει Ορθοδοντική. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ορθοδοντικής Εταιρείας, της Γερμανικής Ορθοδοντικής Εταιρείας, της Εταιρείας Ορθοδοντικής Γναθοπροσωπικής Μελέτης και Έρευνας στην οποία είχε εκλεγεί δύο φορές στο Δ.Σ., της Ορθοδοντικής Εταιρείας Ελλάδας και του Επαγγελματικού Συλλόγου Ορθοδοντικών Ελλάδος. Από το 2000 ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα του Ορθοδοντικού στο Ιδιωτικό του Ιατρείο στο Κορωπί.  Έχει συμμετάσχει σε πάνω από 200 εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια και συνεχίζει την επαγγελματική και επιστημονική του επιμόρφωση.

 

 

Δερμιτζάκης Ν. Γεώργιος

Εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών το 2007 και ολοκλήρωσε τις σπουδές του επιτυχώς το 2013.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του, μέχρι και σήμερα, συμμετέχει σε επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια συνεχίζοντας την επιστημονική του επιμόρφωση.
Παράλληλα,έχει λαβει μέρος σε εθελοντικά προγράμματα, με στόχο τη στοματική υγιεινή και την αγωγή των παιδιών στην προληπτική οδοντιατρική. Έχει οργανώσει και παρουσιάσει με διαδραστικα παιχνίδια και κουκλοθέατρο,αντίστοιχα προγράμματα σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία.
Απο το 2016 μεχρι και σήμερα εξασκεί την Οδοντιατρική αποκλειστικά για παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες και είναι μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρίας και της Εταιρίας Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδος.

 

 

Καλογήρου Π. Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Απόφοιτος εξαταξίου γυμνασίου εισήχθη στα Κ.Α.Τ.Ε.Ε. Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην οδοντοτεχνική.
Το 1980 εισήχθη στην οδοντιατρική σχολή Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές του επιτυχώς.
Εκπαιδεύτηκε στην Επικοινωνία και στην Τεχνολογία της εκπαίδευσης (TDE) από το Πανεπιστήμιο του Montreal (Canada).
Παρακολούθησε μαθήματα σκηνοθεσίας κιν/φου και ηθοποιού θεάτρου. Ασχολήθηκε επίσης με το κουκλοθέατρο και το παιδικό θέατρο.
Από το 1989 εξασκεί την Οδοντιατρική αποκλειστικά για παιδιά και άτομα για ειδικές ανάγκες. Συμμετείχε στο Δ.Σ. της ΟΔ. ΕΤ. Ε. ΑΣ. (Οδοντιατρική Εταιρεία για Ειδικούς Ασθενείς) και σαν μέλος στην I.A.D.H. (Διεθνής Εταιρεία για την Οδοντιατρική αντιμετώπιση Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες).
Παρείχε οδοντιατρική θεραπεία σε ιδρυματικά παιδιά με την Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα για 4 έτη.
Έχει οργανώσει και παρουσιάσει προγράμματα Πρόληψης με κουκλοθέατρο για παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού, στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων και Αργυρουπόλεως, καθώς και σε πολλούς ιδιωτικούς σταθμούς και σχολεία.
Μέλος της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, εξασκεί μέχρι σήμερα οδοντιατρική αποκλειστικά για παιδιά και άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Γωγώ Παγγίδου

Η Γωγώ Παγγίδου είναι τελειόφοιτη Οδοντοτεχνικής Δημοσίου ΙΕΚ και εκτελεί χρέη Βοηθού Ορθοδοντικού και Βοηθού Οδοντοτεχνίτη στο Ορθοδοντικό Ιατρείο. Είναι στο Ιατρείο μας από το 2004 και για όσους την γνωρίζουν είναι η "ψυχή" του ιατρείου.

 

 

 

 

 

Γεωργία Μοσχίδου

Η Γεωργία Μοσχίδου εκτελεί χρέη Βοηθού στο Παιδοδοντικό Ιατρείο. Είναι η καλή νεράϊδα των παιδιών του Ιατρείου της Παιδοδοντίας.